виж Количката е празна

Връщане на продукти

Можете да върнете продукт в рамките на 14 дни, въз основа на ЗЗП, считано от момента на получаване на поръчката.

Основна информация
 
  1. Изпратете продукта заедно с фотокопие на гаранционната карта и касовата бележка.
  2. Опаковайте продукта добре със защитно фолио, за да се избегнат транспортни повреди.
  3. Възстановяваме парите в рамките на 14 дни, считано от датата на изпращане на върнатата пратка. Парите се изплащат чрез банков или паричен превод. 

 

ВАЖНО 

  1. Изпратете пратката до град София, офиси на Еконт Експрес Люлин (жк. Люлин - 8, ул. 3011 №5, срещу Булгаргаз, 1324 София) или офис Илиянци База 1 ( „Петър Панайотов“ №3, 1000 кв. Илиянци, София). Получател Тавор 12 ЕООД, телефонен номер 0896201623. 
  2. Ако продуктът се връща в 14 дневният законоустановен период за връщане, куриерската услуга се заплаща от клиента.
  3. Ако продуктът се връща поради техническа повреда в рамките на гаранционния период, куриерската услуга е за наша сметка.
  4. На всяка гаранционна карта са изписани гаранционните сервизи на нашите партньори.
  5. Ако връщате няколко продукта от една поръчка, можете да ги изпратите в обща пратка. Ако продуктите обаче са от различни поръчки, изпратете всеки продукт като отделна пратка, със съответния за нея документ за връщане.
  6. Необходимо е върнатите продукти да са в оригиналните им опаковки, както и с приложените към тях етикети и аксесоари. Продуктите не трябва да имат следи от употреба или да са с нарушен търговски вид.
  7. При връщането на всяка пратка, получавате документ от куриерската фирма с номер на товарителница. С него можете да проследявате пратката си.Тук можете да проследите пратката си: https://www.econt.com/services/track-shipment