виж Количката е празна

Прахосмукачка без торба Star-Light ACVS-720S

Ново
99,00 лв.
Кат. номер: ACVS-720S
Марка: Star-Light

Опции за покупка

99,00 лв.Oписание на продукта

Оборудван с 700 W и смукателна мощност 170 W, прахосмукачката ACVS-720S Star-Light ви помага да почистите недостъпни повърхности до последно на килима, като го  оставя напълно чист. 

 

Характеристики:

  • Капацитет – 2 l
  • Мощност – 700 W
  • Мощност на почистване – 170 W
  • Дължина на кабела – 5 m
  • Модел – прахосмукачка без торба
  • Тип почистване – сухо
  • Захранване – мрежово 
  • Цвят: сребрист/зелен
  • Гаранция: 2 години

Подробно описание
Подробно описание

Високоефективен въздушен филтър за частици (HEPA)

Като един от най-ефективните филтри в момента, той има предимството да улавя и задържа микроскопични примеси като акари или плесени, като по този начин защитава двигателя и здравето на прахосмукачката и околните.

 

Засмукваща мощност

Оборудван с 700 W и смукателна мощност 170 W, прахосмукачката ACVS-720S Star-Light ви помага да почистите недостъпни повърхности до последно на килима, като го  оставя напълно чист.

 

Прахосмукачка без торба

Използването на прахосмукачката има предимството на лесно почистване, спестявайки време, прекарано в търсене на торба за еднократна употреба, и избягване на повреди на една от тъканите с течение на времето. Освен това се вижда колко прах се събира в устройството.

 

Смукателна повърхност

Дължината на захранващия кабел позволява да има приблизителна смукателна повърхност от 8 м², достатъчно голяма, за да не се налага да го свързвате с друго близко захранване през цялото време.

 

Почистване на твърди повърхности

Проблемът с почистването на паркета или плочките също е решен. ACVS-720S Star-Light прахосмукачка е част от клас А (почистване на твърда повърхност), която позволява лесно и ефективно почистване на всякаква твърда повърхност като фаянс или паркет.

 

По-малко шум

Със Star-Light ACVS-720S, почиствате дори през нощта, без да нарушавате спокойствието на съседите си. Достатъчно тиха, тя има ниво на шума, което не надвишава 77 db.

 

Съхранение и маневреност

Размерът е сравнително малък в сравнение с други продукти в своята категория. Позволявайки да я съхранявате в тесни пространства без прекалено “неприятности”. С тегло от 5.8 кг лесно се транспортира през къщата без да се утежнява процесът на почистване.

 

Подобни продукти:

Прахосмукачка Daewoo RCC153DB

89,00 лв.
виж

Прахосмукачка Daewoo RC-3672RT

85,00 лв.
виж

Прахосмукачка ELEKOM ЕК-902V

74,99 лв.
виж

Прахосмукачка ELEKOM EK-1701

84,99 лв.
виж


Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!